16/10/14

Γιορτή συλλογικής συνείδησης και αφθονίας για το φθινόπωρο από το "Five Ways To Well-Being"


Την Κυριακή που μας έρχεται, 19 Οκτωβρίου 2014, 11.00-17.30, στο SHANTOM, Πολυχώρο Πολιτισμού & Τεχνών , Τριπόλεως 35Α , 152 31 Κ. Χαλάνδρι
5 λεπτά από τη στάση μετρό «Χολαργός» της γραμμής 
3,   www.shantala.gr/sh_map.html   
θα πραγματοποιηθεί μια ημερίδα από το "Five Ways To Well-Being" που διοργανώνει μια γιορτή Συλλογικής Συνείδησης στην Αθήνα για την προσέλκυση αφθονίας στη ζωή μας, για να τιμήσουμε το φθινόπωρο, να εκφράσουμε τις Ευχαριστίες μας στην Γαία. 

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε "Ευχαριστία" και Αφθονία «Abundance and Prosperity Healing» με εισηγήτρια και παρουσιάστρια την Χρυσούλα Συρίγου και συμμετοχή ομιλητών.

 Θα συμμετέχω στην γιορτή και θα σας μιλήσω για το Τσι Γκονγκ που διδάσκω (πολεμικό και θεραπευτικό). Θα σας μάθω επίσης μια άσκηση που καθαρίζει τους πνεύμονες και δυναμώνει τα νεφρά.
Το φθινόπωρο είναι η εποχή των πνευμόνων και χρειάζεται να τους ενισχύσουμε διότι αυτή την περίοδο το αναπνευστικό σύστημα προσβάλλεται από λοιμώξεις όπως το κοινό κρυολόγημα και από διαταραχές όπως το βήχα, τη βρογχίτιδα και το άσθμα. 

Έπειτα έρχεται ο χειμώνας, εποχή των νεφρών, και καλό είναι να προετοιμάσουμε τα νεφρά μας από τώρα. Η άσκηση είναι πολύ ήπια, φροντίσετε μόνο να φοράτε άνετα ρούχα και  κάλτσες. 

Περισσότερες πληροφορίες στο λινκ https://www.facebook.com/events/1491886127753356/?ref_dashboard_filter=upcoming

Μην ξεχάσετε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο email :info@explorama.eu

Καλή αντάμωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου