16/9/11

Έναρξη των μαθημάτων Ται Τσι & Qi Gong

Γεια σας,
Ελπίζω να περάσατε ένα όμορφο καλοκαίρι και σας εύχομαι καλό φθινόπωρο (προς το παρόν) και καλό χειμώνα (αργότερα!), και γενικά καλό ξεκίνημα στις δραστηριότητες και στη ζωή σας.
Τα μαθήματα Τάι Τσι και Τσι Κονγκ θα αρχίσουν ξανά από την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011 στις 7μμ, στη στέγη των προσκόπων, Αρεοπαγίτου, 43. Είναι στον πεζόδρομο της Ακρόπολης, λίγο πιο πάνω από την είσοδο του μουσείου της Ακρόπολης, κοντά στη στάση του Μετρό : Ακρόπολη.
Τα μαθήματα θα γίνουν κάθε Τρίτη και Πέμπτη 7μμ με 8.30μμ για τους αρχάριους και τους προχωρημένους, και αμέσως μετά (8.45μμ με 9.15μμ) θα συνεχίζεται το μάθημα για τους προχωρημένους.
Όπως βλέπετε, το μεγαλύτερο μέρος του κάθε μαθήματος θα είναι κοινό για τους αρχάριους και τους προχωρημένους, ώστε να μπορούν οι προχωρημένοι να παίξουν ενεργό ρόλο και να βοηθήσουν τους αρχάριους, δείχνοντάς τους τις κινήσεις που ξέχασαν ή όπου δυσκολεύονται. Το να δείχνεις κάτι σε κάποιον είναι ο καλύτερος τρόπος για να βεβαιωθείς ότι έχεις αφομοιώσει και κατέχεις κάτι. Και φυσικά το τελευταίο μέρος του μαθήματος (8.45μμ με 9.15μμ) θα είναι αποκλειστικά για τους προχωρημένους για να δουλέψουμε μια καινούργια φόρμα.
Το πρώτο μάθημα είναι δωρεάν για να πάρετε μια γεύση του τι είναι το Τάι Τσι και το Τσι Κονγκ, για να τα δοκιμάσετε στο σώμα σας και να δείτε αν σας ταιριάζει.
Φορέστε λοιπόν μαλακά παπούτσια εσωτερικού χώρου χωρίς τακούνια (ή κάλτσες) και άνετα ρούχα, και ελάτε να ζήσετε μια αναζωογονητική και χαλαρωτική εμπειρία: την καλλιέργεια της ενέργειας.
Για κάθε επί πλέον πληροφορία είμαι στη διάθεση σας στα τηλέφωνα 210 93 53 945 και 69 76 21 36 46 και στο e-mail: mptzannes@gmail.com
Marie-Pascale Thirion-Tzannès
Μαρι-Πασκάλ Τιριόν-Τζάννες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου