23/9/11

1η Hμερίδα Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής


1η Hμερίδα Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής (ΠΚΙ) στην Ελλάδα στις 8 Οκτώβρη, με διεθνής και τοπικούς ομιλητές, έκθεση βιβλίων ΠΚΙ, εκμάθηση ασκήσεων διατήρησης της υγείας κα!

Η ιστοσελίδα YinYang.gr και ο Κινέζικος ιατρικός εκδοτικός οίκος PMPH ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να προωθήσουν την καλύτερη γνώση της κινεζικής ιατρικής στην Ελλάδα. Η ημερίδα είναι το πρώτο γεγονός από πολλά που πρόκειται να ακολουθήσουν, προκειμένου να αυξηθεί το επίπεδο συνειδητοποίησης αυτής της αρχαίας ιατρικής. Η ημερίδα συγκεντρώνει διεθνείς ομιλητές και ειδικούς, για να μοιραστούν τις εμπειρίες τους σχετικά με ΠΚΙ στην Ελλάδα και την Κίνα, καθώς και για την εκμάθηση εξειδικευμένων τεχνικών της ΠΚΙ, Qi Gong και άλλα.

Επίσης, στην ημερίδα θα ανακοινωθεί η διεθνή συνεργασία ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κίνα, για την δημοσίευση του πρώτου ελληνικού βιβλίου ΠΚΙ στην Κίνα από τον εκδοτικό οίκο PMPH. Ακόμα θα παρουσιαστεί το βιβλίο "Βελονισμός και Τουί Να". Τέλος στο εκθεσιακό χώρο θα παρουσιαστούν Ελληνικά βιβλία ΠΚΙ και αγγλικά βιβλία εκδοτικών οίκων της Κίνας.

Καλεσμένοι όλοι οι ενδιαφερόμενοι για την ΠΚΙ!

Θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.

Μέρος: Στοά του βιβλίου Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Αρσάκειο Μέγαρο, Αθήνα (χάρτης)
Τιμή : 10 €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου