17/9/15

Μήνυμα του Αλαιν Ρατιέ

Καλό φθινόπωρο σε όλους!

Ο Αλαιν Ρατιέ έχει αρχίσει την περιοδεία του στην Ευρώπη. Το περασμένο σαββατοκύριακο ήταν στη Γαλλία στη Τουλούζ, αυτό το σαβ/κυρ θα κάνει ένα σεμινάριο στο Παρίσι, ύστερα θα βρίσκεται στη Γερμανία στη Δρέσδη για ένα πενταήμερο σεμινάριο και  μετά θα έρθει στην Αθήνα!

Πρόκειται για μια πολύ σύντομη επίσκεψη: Ο Αλαιν θα κάνει μόνο ένα σεμινάριο το σαβ/κυρ 3-4 Οκτωβρίου, με θέμα «Συνειδητότητα και ελευθερία». Επίσης θα είναι στη διάθεσή σας για ενεργειακές θεραπείες μόνο την Πέμπτη και την Παρασκευή 1η και 2 Οκτωβρίου.


Για εγγραφές στο σεμινάριο στην Αθήνα και για ραντεβού για θεραπεία, μπορείτε να με πάρετε τηλέφωνο στο 69 76 21 36 46.

Μαρί-Πασκάλ Τζάννες
Εκπρόσωπος του Αλαίν Ρατιέ στην Ελλάδα
Δασκάλα Τάι Τσι και Τσι Γκονγκ



Ο Αλαιν Ρατιέ μας στέλνει το ακόλουθο μήνυμα, και θα διαπιστώσετε ότι το Τσι Γκονγκ που διδάσκει αφορά όλο το Είναι μας.  


Μήνυμα του Αλαίν Ρατιέ.

Η πρακτική μιας τέχνης εσωτερικής ανάπτυξης, όπως η εφαρμογή της κβαντικής στην ύπαρξη, επιτρέπει το άνοιγμα και την ανάπτυξη του Είναι, μέσα από μια κίνηση συνειδητότητας, πέρα από κάθε παρελθόν και μέλλον.

Να είμαστε ό,τι γίνεται, ό,τι προκύπτει, σε κάθε κατάσταση, σε κάθε χειρονομία, σε κάθε συμβάν, όποια και αν είναι, μέσα στη μη-σκέψη, τη μη-θέληση, μέρα-νύχτα και σε όλες τις περιστάσεις.

Πέρασμα από το νου, που υπήρξε χρήσιμος για την εξέλιξη, στη Συνειδητότητα, η οποία πορεύεται........
Μετάβαση του ανθρώπου;;

Ο καθένας μας, όποιος και αν είναι, όποιο και αν είναι το μονοπάτι του, η προσωπικότητά του, ο χαρακτήρας του, η συμπεριφορά του, προσφέρει στην ανθρώπινη εξέλιξη το μερίδιό του συνειδητότητας, ή ... ..  μη-συνειδητότητας.

Αν, σύμφωνα με τα κριτήρια του νου μου, αναλύσω το χρόνο μου, τον τωρινό χρόνο, θα τον κρίνω μη-ικανοποιητικό, βαρετό, ασφυκτικό, ακόμα και αν η παρηγοριά του νου δικαιολογείται από μια "καλύτερη ευεξία", για ένα "καλύτερο φαίνεσθαι"… ένα καλύτερο "υπάρχω", ένα καλύτερο "κάνω", ένα καλύτερο "αγαπώ"  ... ένα καλύτερο μέλλον.

Αλλά ...... αυτός ο χρόνος μου προσφέρει πολλά, διότι ακόμη και όταν πλένω τα πιάτα, σκουπίζω, στρώνω ένα κρεβάτι ... ή μιλάω  άσκοπα, για να γεμίσω το κενό, για να ανήκω κάπου, ή να δημιουργήσω μια εντύπωση, ακόμα και τότε πηγαίνω πάρα πέρα και αποκτώ μεγαλύτερη  κατανόηση του τι πρέπει να υφίσταται και του γιατί αυτό και όχι εκείνο ...

Με συνειδητότητα και παρατήρηση, μια αγγαρεία, μια στιγμή, μια τροφή, μια δυσλειτουργία γίνονται προσωπική πρόοδος, μετασχηματισμός και χαρά.

Τίποτα δεν είναι άχρωμο,  τίποτα δεν είναι κακό, ούτε καλό, απλώς ΕΙΝΑΙ.

Η ΧΑΡΑ, η ΖΩΗ, η ΑΓΑΠΗ δεν προέρχονται από κάπου αλλού, από εφήμερες συνθήκες, αλλά μόνο από το ίδιο το Είναι  μας, από το ποιοι είμαστε πραγματικά, από την πηγή.

‘Ο,τι είναι δυστυχία, απογοήτευση, ανησυχία, θάνατος προέρχονται από το εγώ, από  το μέρος του εαυτού μας που έχει "νοητικοποιηθεί" και δεν μας ανήκει...

Η χαρά, η συνειδητότητα, η ψυχή (ενεργειακό σώμα) είναι αυτά που μας ανήκουν πραγματικά, στην παρούσα στιγμή.

Αλαίν Ρατιέ, μαστερ στο Τσι Γκονγκ, sensei στο Καράτε, ενεργειακός θεραπευτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου