25/1/13

Η χρησιμότητα του Τάι Τσι και του Τσι Γκονγκ στην εποχή που διανύουμε.

 Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, είναι ιδιαιτέρα σημαντικό να φροντίζουμε τον εαυτό μας  με δραστηριότητες που θα μας βοηθήσουν να ανταποκριθούμε επιτυχώς στις επαγγελματικές, κοινωνικές και οικογενειακές μας υποχρεώσεις και ενασχολήσεις και θα δώσουν άλλες διαστάσεις στη ζωή μας. Τώρα περισσότερο παρά ποτέ, χρειαζόμαστε να προσεγγίζουμε τον κόσμο που μας περιβάλλει πιο θετικά, πιο αισιόδοξα, πιο δημιουργικά. Με λίγα λόγια, χρειάζεται να ενισχύσουμε την ενέργειά μας στο φυσικό, στο συναισθηματικό και στο πνευματικό επίπεδο. Να ανοίξουμε καινούργιες πόρτες που να διευρύνουν τους ορίζοντές μας και να στηρίζουν στην καθημερινή μας ζωή.

Το Τάι Τσι και το Τσι Γκονγκ, με τις αρμονικές και συνειδητές κινήσεις τους, με τις θεραπευτικές ιδιότητές τους, μας βοηθούν να επανασυνδεθούμε με τον εαυτό μας, με τους συνανθρώπους γύρω μας και με ολόκληρο το σύμπαν. Μας γεμίζουν με ζωτική δύναμη, καλλιεργούν την ισορροπία όλης της ύπαρξής μας, χαλαρώνουν και αναζωογονούν σώμα και πνεύμα και διευρύνουν τη συνειδητότητά μας, προσφέροντας μια καλύτερη υγεία και μια πιο ουσιαστική ποιότητα ζωής.

Το πρόγραμμα των μαθημάτων μου Τάι Τσι και Τσι Γκονγκ για το 2013 διαμορφώνεται ως εξής:


Δευτέρα, 7μμ με 9μμ, στην Ακρόπολη, Αρεοπαγίτου 43, μετρό Ακρόπολη.

Τρίτη, 9πμ με 10.30πμ, στην Ακρόπολη, Αρεοπαγίτου 43, μετρό Ακρόπολη.( Τσι Γκονγκ για προχωρημένους)

Τετάρτη, 11πμ – 13μμ, στα Ιλίσια, στο Energy & Health Spa, Μιχαλακοπούλου 38, πίσω από το Χίλτον, μετρό Μέγαρο Μουσικής.
Και δυνατότητα για δεύτερο μάθημα την Τρίτη, 8μμ - 10μμ, όταν συμπληρωθεί ο αριθμός των συμμετοχών. Δηλώστε στο 210 72 91 348.

Πέμπτη, 6.00μμ με 7.45μμ, στα Άνω Πετράλωνα, στη Συμμορία του Ίλιου, Δημοφώντος 134-136, μετρό Πετράλωνα.

Σάββατο, 10.30πμ με 12.30μμ, στη Νέα Σμύρνη, Ομήρου 1, ισόγειο δεξιά,
Τραμ, στάση: Αγίας Φωτεινής-Πλατεία
Λεωφορεία στην Συγγρού:
Από το Σύνταγμα:   Α2, Β2, στάση :Σκρα
Από το μετρό Συγγρού-Φιξ: 126, 550, στάση: Σκρα, και 106, στάση : Στροφή Νέας Σμύρνης.

Τα μαθήματα είναι δίωρα. Κάνουμε μια ώρα και τέταρτο Τσι Γκονγκ, ένα μικρό διάλειμμα, και μισή ώρα Τάι Τσι.

Για κάθε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα τηλέφωνα: 210 93 53 945 και 69 76 21 36 46 και με μέιλ: mptzannes@gmail.com.
Υπάρχει και μια ομάδα στο facebook: Qi Gong Alain Ratié

Φιλικά
Μαρί-Πασκάλ Τζάννες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου