12/10/13

Σεμινάρια Qi Gong 2013-1014 με τον Αλαίν Ρατιέ




Αγαπητοί φίλοι και φίλες του Τσι Γκονγκ,

Μπήκαμε πια στους φθινοπωρινούς ρυθμούς και ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για τα σεμινάρια του δασκάλου μας Αλαίν Ρατιέ. Φέτος μας προτείνει να έρθει 4 φορές για 10 μέρες: 2 σαββατοκύριακα, και στην ενδιάμεση εβδομάδα θα γίνουν επί πλέον μαθήματα, παρουσιάσεις και θεραπείες. Έτσι θα υπάρξει μια πιο στενή συνεχεία στη διδασκαλία του και θα διατηρούμε ψηλά το ενδιαφέρον μας για το Τσι Γκονγκ. Μόνο με τακτική εξάσκηση θα μπορέσουμε να πάμε μπροστά. Προσωπική πρακτική, μαθήματα καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου, μηνιαίες συναντήσεις εργασίας και διμηνιαία σεμινάρια εξασφαλίζουν μια σταθερή πορεία και πρόοδο.

Η Μαρί-Πασκάλ Τζάννες και ο Philippe Watel παραδίδουν μαθήματα Τσι Γκονγκ σε διάφορες γειτονιές της Αθήνας.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους:
Μαρί-Πασκάλ Τζάννες : mptzannes@gmail.com,  210 93 53 945 και 69 76 21 36 46
Philippe Watel: philippe.watel@gmail.com, 210 81 05 279

Χρειάζεται επίσης να δεθούμε σαν ομάδα, να βρεθούμε σε μικρές παρέες της ίδιας γειτονιάς, καθώς και στις μηνιαίες συναντήσεις εργασίας.
Η επόμενη συνάντηση (για άτομα που έχουν παρακολουθήσει κάποιο σεμινάριο του Αλαιν ή που παρακολουθούν τακτικά μαθήματα, ώστε να έχουν ήδη μια έστω μικρή πείρα στο Τσι Γκονγκ), θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, 10πμ – 2μμ, στη Νέα Σμύρνη, Ομήρου 1, ισόγειο δεξιά.  
Εκεί θα ανταλλάξουμε την εμπειρία της προσωπικής μας δουλειάς στο Τσι Γκονγκ.  Και έτσι η ομαδική δουλειά συμπληρώνει την προσωπική.

Όταν ο κόσμος γύρω μας μιλάει συνέχεια για κρίση, καταστροφές και βία, χρειάζεται, τώρα περισσότερο παρά ποτέ, να επανασυνδεθούμε με τον βαθύτερο μας εαυτό, να καλλιεργήσουμε την εσωτερική γαλήνη, και την οικοδόμηση ενός δυνατού Εαυτού ικανού να αντεπεξέλθει  στις δυσκολίες που συναντάμε. Και το Τσι Γκονγκ είναι ένα θαυμάσιο και πολύτιμο εργαλείο για να το πετύχουμε.

Ας ανασηκώσουμε λοιπόν τα μανίκια μας για να δεθεί και να προοδεύσει η ομάδα μας!
 
Αυτή τη σεζόν, ο Αλαίν θα έρθει 4 φορές. Είναι μια ευκαιρία που αξίζει να την αξιοποιήσουμε! Η ανταπόκρισή μας στα τακτικά σεμινάρια θα αποφέρει πολύ μεγάλη βελτίωση στην πρακτική μας, στην υγεία μας και στην ποιότητα της ζωής μας.

Τα σεμινάρια του Αλαιν έχουν προγραμματιστεί στις ακόλουθες ημερομηνίες:

16-17 Νοεμβρίου 2013 (στην Αγία Παρασκευή, Αγίου Ιωάννου 53, 10.30πμ-5μμ) και 23-24 Νοεμβρίου 2013 (στη Νέα Σμύρνη, Ομήρου 1, ισόγειο δεξιά, 10.30πμ-5μμ)
11-12 και 18-19 Ιανουαρίου 2014
8-9 και 15-16 Μαρτίου 2014
10-11 και 17-18 Μαΐου 2014

Oι τιμές είναι οι ακόλουθες:

Μεμονωμένο σεμινάριο : 80 € για ένα σ/κ [1]
                                    140 € για τα 2 σ/κ [2]
Για 4 σεμινάρια στη χρονιά: 60 € για ένα σ/κ [3]
                                          100 € για δύο σ/κ [4]

Αν γίνει προεγγραφή και πληρωμή της προκαταβολής (δηλ. του 50% του συνολικού κόστους) μια εβδομάδα πριν την έναρξη του σεμιναρίου οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:
[1] 75 €
[2] 130 €
[3] 55 €
[4] 90 €

Για ζευγάρια το δεύτερο άτομο πληρώνει τα μισά.

Η πληρωμή γίνεται είτε: 
  • Στο χώρο των σεμιναρίων
  • Στην Μαρί-Πασκάλ Τζάννες ή στην Μαρίλη Καρρά
  • Με κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:ΤΖΑΝΝΕΣ ΜΑΡΙ-ΠΑΣΚΑΛ-ΜΠΕΡΝΑΡ 6390 010308 300.

Στην τράπεζα τη στιγμή της κατάθεσης, δηλώστε το όνομά σας και τις ημερομηνίες του σεμιναρίου ή των σεμιναρίων που θέλετε να παρακολουθήσετε. Παρακαλείσθε επίσης να στείλετε ένα e-mail στην Μαρίλη Καρρά (marilikaria@hotmail.com)  δηλώνοντας όνομα, ημερομηνίες και αριθμό των επιλεγμένων σεμιναρίων. Μην ξεχάσετε να κρατήσετε την απόδειξη κατάθεσης και να την προσκομίσετε στα σεμινάρια.

Εάν κάποιος δυσκολεύεται να καταβάλλει το ποσό για το σεμινάριο, μπορεί να το δηλώσει στην Μαρίλη Καρρά (marilikaria@hotmail.com), και κατά συνείδηση να δώσει το ποσό που αντιστοιχεί στις οικονομικές του δυνατότητες.

Επίσης χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων σας για την προώθηση των σεμιναρίων του Αλαίν:
  • Μοιράζοντας φυλλάδια και αφίσες στη γειτονία σας και στο χώρο εργασίας σας
  • Μιλώντας για το Τσι Γκονγκ στους φίλους σας, μεταφέροντας την εμπειρία σας
  • Με την κοινοποίηση στους φίλους σας και στις ομάδες όπου είστε μέλη των δραστηριοτήτων της ομάδας Qi Gong Alain Ratié στο facebook, και γενικότερα στο διαδίκτυο, και όπου αλλού υπάρχει η δυνατότητα.  

Εδώ και πέντε χρόνια ο Αλαιν αφιερώνει πολύ χρόνο, χρήμα και ενέργεια για να μας οδηγήσει στο μονοπάτι του Τσι Γκονγκ. Ας αγκαλιάσουμε την προσπάθειά του με πολύ αγάπη, έτσι θα του εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας.

Όλη η οργανωτική ομάδα σας εύχεται καλή πρόοδο στο δρόμο του Τσι Γκονγκ.

Μαρί-Πασκάλ Τζάννες (mptzannes@gmail.com) [210 93 53 945 και 69 76 21 36 46]
Μαρίλη Καρρά (marilikaria@hotmail.com) [69 72 19 00 24]
Jeanne-Irène Seringes (ji_seringes@yahoo.fr)

Sabrina Auvé (s.auve@hotmail.fr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου