8/2/15

Παρουσιάσεις Τσι Γκονγκ (πολεμικό και θεραπευτικό) με τον Αλαιν Ρατιέ – Είσοδος ελεύθερη
Τον ερχόμενο Φεβρουάριο-Μάρτη, κατά την παραμονή του στην Αθήνα για σεμινάρια Τσι Γκονγκ, ο Αλαίν Ρατιέ, μάστερ στο Τσι Γκονγκ, sensei στο καράτε και ενεργειακός θεραπευτής θα πραγματοποιήσει τρεις παρουσιάσεις Τσι Γκονγκ με ελεύθερη είσοδο. Ταυτόχρονη μετάφραση από τα γαλλικά στα ελληνικά.

Την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015, 7μμ – 9μμ, στο Open Space studio, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, Σκουζέ 5 (Πλ. Αγίας Ειρήνης), 2ος όροφος, μετρό Μοναστηράκι ή Σύνταγμα.

Την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015, 5μμ-7μμ, στο Zen Center, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, Βασιλικής 2 & Λιμπονά, (Πλ. Αγίας Ειρήνης), μετρό Μοναστηράκι ή Σύνταγμα.

Την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015, στο Μαρούσι, 6μμ-8μμ, Ανδρομέδας 12, Άγιος Θωμάς, μετρό Ήσαπ:  Νερατζιώτισσα.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ το QI GONG (Τσι Γκονγκ) ; (Σχολή του Bernard Sautarel)

Οι λέξεις «
Qi Gong» μπορούν να ερμηνευτούν ως «καλλιέργεια της ζωτικής ενέργειας», «τέχνη του να θρέφεις τη ζωή σου», ή πώς, με το χρόνο και την εξάσκηση, ο άνθρωπος μπορεί να εξισορροπήσει μέσα του τις ενέργειες του ουρανού και της γης, και να ζήσει σε αρμονία με το όλο.

Ενεργειακή τεχνική υγείας, μακροζωίας και εσωτερικής αλχημείας, το
Qi Gong ασκείται στην Κίνα εδώ και χιλιετίες. Από το Qi Gong προέρχονται πολλές πολεμικές τέχνες και η Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική.

Και πριν από όλα, στο Τσι Γκονγκ χτίζουμε ορθολογικά και συνειδητά το φυσικό, το ενεργειακό και το πνευματικό μας σώμα.

Σε ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ οι ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ;

Σε όλους και ιδιαίτερα σε σπουδαστές και δασκάλους του Qi Gong, των πολεμικών τεχνών, της γιόγκα, της σωματικής έκφρασης (χορός, θέατρο, μιμητική, ακροβατική), του τραγουδιού, καθώς επίσης και σε επαγγελματίες της υγείας είτε προέρχονται από την συμβατική είτε την εναλλακτική ιατρική (φυσιοθεραπευτές, οστεοπαθητικοί, χειροπράκτες, βελονιστές, ρεφλεξολόγοι, μασέρ, θεραπευτές του σιάτσου, ρέικι, pranic healing, κρανιοιερή, μουσικοθεραπεία, κ.α.)

Για πρακτικούς λόγους θα ήταν προτιμότερο να δηλώνατε την συμμετοχή σας.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
Μαρί-Πασκάλ Τζάννες 69 76 21 36 46 / 210 93 53 945 - mptzannes@gmail.com
www.taichiacropole-maripa.blogspot.gr (στα ελληνικά και στα γαλλικά)

https://sites.google.com/site/qigongetartsmartiaux/ (στα γαλλικά, μερικά αρχεία στα ελληνικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου