19/4/17

Φροντίζω τον εαυτό μου, ανοιχτό μάθημα – παρουσίαση 
Τι πιο ωραίο από το να αφιερώνουμε λίγο χρόνο για τον εαυτό μας;


 Έχουμε ανάγκη να κάνουμε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά μας, να “καθίσουμε” λίγο, να επιβραδύνουμε τους ρυθμούς μας, μακρυά από το κυνήγι του χρόνου που πότε δεν είναι αρκετός. Έτσι θα μπορέσουμε να ωφελήσουμε το είναι μας, το σώμα μας και την ψυχή, να ηρεμήσουμε από το άγχος και το στρες και, αναζωογονημένοι, να αντεπεξέλθουμε γαλήνια στις υποχρεώσεις μας.


Το εβδομαδιαίο μάθημα “Φροντίζω τον εαυτό μου” σας δίνει την ευκαιρία και τη δυνατότητα να ασχοληθείτε με την υγεία και την ομορφιά σας.


Η πρόληψη δεν είναι η καλύτερη θεραπεία; 


Ελάτε λοιπόν να δείτε πώς μπορείτε να βελτιώσετε την κατάσταση της υγείας σας και να προσφέρετε ευεξία στον εαυτό σας, με :


- ήπιες ασκήσεις, για να διατηρηθείτε σε φόρμα και να ανακουφιστείτε από μυοσκελετικά προβλήματα, όπως αυχενικό, ισχιαλγία κ.λπ.

- αυτό-μασάζ DO IN, για την καλύτερη λειτουργία όλου του οργανισμού σας, και για μια ευχάριστη και βαθειά χαλάρωση

- αναπνοές και διαλογισμό που θα σας γαληνεύσουν

- ασκήσεις για το πρόσωπο, που καταπολεμούν τη χαλάρωση των μυών και αναδομούν το πρόσωπο

- δακτυλοπιέσεις σε βελονιστικά σημεία, για τη βελτίωση της κυκλοφορίας της ενέργειάς σας.


Θα δώσουμε έμφαση στην επίγνωση του σώματός μας. Θα προσπαθήσουμε να το νιώσουμε και να καταλάβουμε τις ανάγκες του. Θα μάθουμε να το ακούμε, έχει τόσα πολλά πράγματα να μας πει!


“Αν αρχίσεις να ακούς το σώμα σου, να ακούς τη φύση, να ακούς το εσωτερικό είναι σου, θα είσαι ολοένα και πιο ευτυχισμένος” μας λέει ο OSHO.


Στο ανοιχτό μάθημα – παρουσίαση της Δευτέρας 24 Απριλίου 2017, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε, και να σας παρουσιάσω βιωματικά κάποιες σωματικές, αναπνευστικές και πνευματικές ασκήσεις, προκειμένου να διαπιστώσετε οι ίδιοι/ίδιες πόσο ευεργετικές είναι, και να έχετε μια εμπειρία της επαφής με το σύνολο του είναι σας. 


Σας περιμένω λοιπόν στη Νέα Σμύρνη, Ομήρου 1, ισόγειο δεξιά, 19.00 με 20.30, τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2017. Μπορείτε μάλιστα να προσκαλέσετε και φίλες ή φίλους σας σε αυτό το δωρεάν μάθημα.


Για να μπορέσετε να απολαύσετε αυτό το εισαγωγικό μάθημα, είναι καλύτερο να φορέσετε άνετα ρούχα, που δεν θα σας σφίγγουν, και μαλακά παπούτσια εσωτερικού χώρου (ή κάλτσες). Επίσης, θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας μια μικρή πετσέτα, για να ακουμπήσετε το κεφάλι σας στα στρωματάκια, για τις ασκήσεις που θα γίνουν στο πάτωμα.


Από τη Δευτέρα 8 Μαΐου, θα ξεκινήσει το τακτικό εβδομαδιαίο μάθημα, την ίδια μέρα και ώρα.


Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλώ να δήλωσετε τη συμμετοχή σας στα τηλέφωνα : 210 93 53 945 και 69 76 21 36 46,
ή στο e-mail : mptzannes@gmail.com


Θα χαρώ πολύ να μοιραστώ μαζί σας κάποια “κλειδιά” και εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να καλλιεργήσετε την αγάπη προς τον εαυτό σας, με στόχο την ευεξία, την αναζωογόνησή σας και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής σας. Αφουγκραζόμενοι το σώμα και την ψυχή σας, θα ανακαλύψετε και θα έρθετε σε επαφή με τον εαυτό σας, και με αγάπη θα του προσφέρετε τη φροντίδα που αναζητά.


Μαρί-Πασκάλ Τζάννες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου