15/1/17

Σεμινάριο Τάι Τσι & Τσι Γκονγκ-Σεν Ντάο

Σεμινάριο Τάι Τσι με ενεργειακές εφαρμογές του Τσι Γκονγκ-Σεν Ντάο στο πρώτο μέρος της αργής φόρμας (slow set)Κυριακή 22 Ιανουαρίου στις 10:30 π.μ. - 4 μ.μ. στην Ομήρου 1, Νέα Σμύρνη, ισόγειο δεξιά.

Τοιχογραφίες με φόρμες Τάι Τσι Τσουάν


Το Τάι Τσι Τσουάν (Taiji Quan) από μόνο του είναι μια ήπια σωματική άσκηση με αργές και αρμονικές κινήσεις που επιβραδύνουν τους ρυθμούς μας. Βελτιώνει την κατάσταση της υγείας μας καθώς διευκολύνει την κυκλοφορία της ζωτικής ενέργειας (τσι) στους μεσημβρινούς σε όλο το σώμα μας. Αυξάνει την εσωτερική μας δύναμη, η οποία μας βοηθάει να ανταπεξέλθουμε στις προσκλήσεις και στις προκλήσεις της καθημερινής μας ζωής.
Όταν προσθέτουμε στο Τάι Τσι τις ενεργειακές τεχνικές του Τσι Γκονγκ-Σεν Ντάο, πολλαπλασιάζουμε την αξία των αποτελεσμάτων της εξάσκησής μας και αποκομίζουμε την βέλτιστη δυνατή ισχύ. Επί πλέον ανοιγόμαστε σε καινούργιους ανυποψίαστους ορίζοντες και εξελισσόμαστε στην Ατραπό της Ζωής, χτίζοντας τα ενεργειακά μας σώματα, το φυσικό, το συναισθηματικό και το πνευματικό.


Μάθημα Τσι Γκονγκ-Σεν Ντάο στου Φιλοπάππου

Οι ενεργειακές τεχνικές του Τσι Γκονγκ - Σεν Ντάο μπορούν να εφαρμοστούν στην καθημερινή μας ζωή και σε πολλές και διάφορες πρακτικές:
- Όπου γίνεται κίνηση με το σώμα όπως στις πολεμικές τέχνες, στη Yoga, στο χορό, στο θέατρο, στο τραγούδι, κλπ.
- Όπου απαιτείται σταθερότητα στην ακινησία, όπως στο διαλογισμό, στις asana της yoga, στο Zhan Zhuang gong (στάση του δέντρου), κλπ.
- Όπου θεραπευτές - συμβατικοί ή εναλλακτικοί – χρησιμοποιούν τα χέρια τους, όπως οι φυσιοθεραπευτές, οστεοπαθητικοί, βελονιστές, ρεφλεξολόγοι, και όσοι παρέχουν συνεδρίες Shiatsu, Ρέικι, μασάζ σώματος και προσώπου (Rejuvance), Pranic Healing, Cranio-sacral, κλπ.
Με το Τσι Γκονγκ Σεν Ντάο οι πρακτικές αυτές εμπλουτίζονται με ενέργεια - η οποία είναι αισθητή – και έτσι βελτιώνονται οι επιδόσεις μας και η αποκατάσταση γίνεται πιο γρήγορα.

Περισσότερες πληροφορίες- επικοινωνία: Μαρί-Πασκάλ Τζάννες (Marie-Pascale Thirion-Tzannès)
Tηλ: 69 76 21 36 46 και 210 93 53 945
Email: mptzannes@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου