18/11/12

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ QI GONG ME TON ALAIN RATIE, 24-25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 στην Αγία Παρασκευή


Ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο Αλαιν Ρατιέ, μάστερ στο Qi Gongsensei  στο karate και ενεργειακός θεραπευτής βρίσκεται στην Αθήνα και, πέρα από μεσοβδόμαδα μαθήματα στη Νέα Σμύρνη και κοντά στην Ακρόπολη, θα παραδώσει και σεμινάριο Qi Gong στην Αγία Παρασκευή στις 24 και 25 Νοεμβρίου με θέμα: Εφαρμογές του Qi Gong στις πολεμικές τέχνες.

To Qi Gong που διδάσκει ο Αλαιν Ρατιέ, μάστερ στο Qi Gong, αλλάζει ριζικότατα (!) την επαφή στην ενέργεια και τη χρήση της... Σας διαβεβαιώνω ότι, από προσωπική μου εμπειρία, έστω και από περιέργεια, αξίζει τον κόπο να έρθετε να δείτε και κυρίως να βιώσετε το Qi Gong (Καλλιέργεια της ενέργειας) που διδάσκει. Οικονομικό εμπόδιο δεν υπάρχει διότι αν κάποιος δεν μπορεί να πληρώσει το ποσό, με γνώμονα τη συνείδηση και την ειλικρίνειά του, μπορεί να καταβάλει το ποσό που αντιστοιχεί στις οικονομικές του δυνατότητες του. και αυτό το εννοεί ο Αλαιν!

Πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε στην ομάδα facebook Qi Gong Alain Ratié. Αλλά τίποτα δεν αντικαθιστά την προσωπική επαφή με τον ίδιο τον δάσκαλο!

Αγία Παρασκευή, Αγίου Ιωάννου 54, εμπορικό κέντρο «Βεργίνα», 2ος όροφος, σχολή «Οδυσσέας» - 10.30/16.30
Εφαρμογές του
Qi Gong στις Πολεμικές Τέχνες
Το
Hara, η αρχιτεκτονική του ακριβούς κέντρου

Κόστος: 80 ευρώ
Εάν κάποια άτομα δυσκολεύονται να καταβάλλουν το ποσό για το σεμινάριο μπορούν, βασιζόμενοι στην συνείδηση, την ειλικρίνεια και την επιθυμία τους να μάθουν, να εμβαθύνουν και να προχωρήσουν στο δρόμο του  qi gong , να καταβάλλουν το ποσό που αντιστοιχεί στις δυνατότητές τους.

Πληροφορίες και εγγραφές
Μαρί-Πασκάλ Τζάννες : 210 93 53 945/ 69 76 21 36 46 και :
mptzannes@gmail.com
Επιπλέον πληροφορίες:
Ομάδα
facebook : Qi Gong Alain Ratié (αρχεία και δημοσιεύσεις)















Ποιος είναι ο Αλαιν Ρατιέ;

Ο Αλαίν Ρατιέ είναι μάστερ στο Qi Gong ( Τσι Γκονγκ), sensei στο Καράτε και ενεργειακός θεραπευτής. Μένει στο Μπενίν (Δυτική Αφρική).

Είναι εκπαιδευτής Πολεμικών Τεχνών (Καράτε, Aïkido, αυτοάμυνα) από το 1979.

Από το 1983 μέχρι το 198 υπήρξε βοηθός στην ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών του Μπενίν.

Από το 1995 διδάσκει  Qi Gong (Σχολή του Bernard Sautarel) και παραδίδει σεμινάρια σε Γαλλία, Ελλάδα, Μπουρκίνα Φάσο και Μπενίν .

Το 2002 ίδρυσε στο Μπενίν το Ενεργειακό Κέντρο του Τομπέ σύμφωνα με τις αρχές  της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής , με σκοπό την ενεργειακή διδασκαλία, τον οικο- τουρισμό και την παραδοσιακή θεραπευτική.

Από το 2003 παραδίδει σεμινάρια για το περιβάλλον, τη μελισσοκομική, την προσωπική ανάπτυξη και τις ανθρώπινες σχέσεις μέσα σε επιχειρήσεις.

Από τον Οκτώβριο 2011 έχει αναλάβει  την εκπαίδευση προσωπικού ασφαλείας για μία ιδιωτική εταιρεία.

Από το 2009, έρχεται δυο ή τρεις φορές το χρόνο στην Αθήνα για να παραδώσει σεμινάρια  Qi Gong και ενεργειακές θεραπείες. 

 Η τέχνη του συνδυάζει την δύναμη των πολεμικών τεχνών με την θεραπευτική δράση του Qi.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου