7/4/13

Μηνιαίο μάθημα-συνάντηση Τσι Γκονγκ.


Ήρθε η στιγμή να ξανασυναντηθούμε για το μηνιαίο μας μάθημα. Αυτές οι μηνιαίες συναντήσεις-μαθήματα, που απευθύνονται σε όλους όσους έχουν συμμετάσχει σε κάποιο από τα σεμινάρια τσι γκονγκ με τον Alain Ratié, έχουν στόχο να δούμε όλοι μαζί ό,τι έχουμε μάθει στα διάφορα σεμινάρια βοηθώντας ο ένας τον άλλον. Θα είναι λοιπόν ευκαιρία να εργαστούμε ομαδικά να ανταλλάξουμε απόψεις και να ξαναθυμηθούμε διάφορα κομμάτια από τα σεμινάρια  με τον Alain έτσι ώστε να παγιώσουμε τις γνώσεις μας. Αυτές οι συναντήσεις είναι δωρεάν.

Η επόμενη συνάντηση θα γίνει την Κυριακή 14 Απριλίου 2013. Μετά από πρόταση του Αλαίν είναι προτιμότερο να συναντηθούμε για τέσσερις ώρες αντί για δύο έτσι ώστε να έχουμε αρκετό χρόνο για δουλέψουμε σε βάθος. Δίνουμε λοιπόν ραντεβού στην Νέα Σμύρνη, Ομήρου 1 στο ισόγειο δεξιά στις 10πμ με 14.00μμ (με ένα μικρό διάλειμμα στη μέση)

Συγκοινωνίες:
Τραμ, στάση: Αγίας Φωτεινής-Πλατεία
Λεωφορεία στην Συγγρού:
Από το Σύνταγμα: Α2, Β2, στάση :Σκρα
Από το μετρό Συγγρού-Φιξ: 126, 550, Α2, Β2, στάση: Σκρα, και 106, στάση : Στροφή Νέας Σμύρνης.


Για να διευκολύνουμε τις μετακινήσεις μπορούμε να οργανώσουμε συνοδήγηση. Αν ενδιαφέρεστε ή αν έχετε κενές θέσεις στο αυτοκίνητό σας μπορείτε να προτείνετε συνοδήγηση στα ελληνικά με mail στην Μαρί-Πασκάλ Τζάννες :mptzannes@gmail.com

Ελπίζοντας να σας δούμε όλους, σας ευχόμαστε καλή εβδομάδα.
Να είστε καλά.

Η οργανωτική ομάδα:
Μαρί-Πασκάλ Τζάννες (mptzannes@gmail.com) [210 93 53 945 και 69 76 21 36 46]
Jeanne-Irène Seringes (ji_seringes@yahoo.fr)
Florence Pabeau (florence.pabeau@gmail.com)
Μαρίλη Καρρά (marilikaria@hotmail.com) [69 72 19 00 24]
Sabrina Auvé (s.auve@hotmail.fr)          
Wanda Colores (wandadesirae@gmail.com)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου