9/9/13

Δωρεάν μαθήματα γνωριμίας Qi Gong και Ται Τσι, από Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου μέχρι Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Τι είναι  το Qi Gong (Τσι Γκονγκ) ; (Σχολή του Bernard Sautarel)

Οι λέξεις  «Qi Gong» μπορούν να ερμηνευτούν ως «καλλιέργεια της ζωτικής ενέργειας», «τέχνη του να θρέφεις τη ζωή σου», ή πώς, με το χρόνο και την εξάσκηση, ο άνθρωπος μπορεί να εξισορροπήσει μέσα του τις ενέργειες του ουρανού και  της γης, και να ζήσει σε αρμονία με το όλο.

« Η πρακτική του Qi Gong υφίσταται πάνω απ 'όλα στο να είσαι έτοιμος να λαμβάνεις, να ανταλλάσσεις, να εξετάζεις την ιερότητα της ζωής παντού και σε όλα τα πράγματα, να ζήσεις την παρούσα στιγμή καλλιεργώντας το ολότητα της ύπαρξής σου, με αγάπη, σοφία και υπομονή. Υφίσταται επίσης στο να ξέρεις να παραμερίσεις το εγώ, καλλιεργώντας την ταπεινότητα, την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και την επιθυμία να αλλάξεις την πραγματικότητά σου.»
Αλαίν Ρατιέ, μάστερ στο Τσι Γκονγκ, sensei στο καράτε και ενεργειακός θεραπευτής.


Τι είναι το Τάι Τσι Τσουάν; (ή Taijiquan)

Το Τάι Τσι Τσουάν ανήκει στην οικογένεια των εσωτερικών πολεμικών τεχνών. Έχει τις ρίζες του στην Κίνα όπου αποτελεί μέρος της παράδοσης και ασκείται πλατιά. Σήμερα είναι περισσότερο γνωστό ως ένας εναλλακτικός τρόπος άσκησης που εξυπηρετεί τέλεια τις σύγχρονες ανάγκες των Δυτικών για υγεία, ισορροπία, χαλάρωση και πνευματική διαύγεια.

Εμπνέεται από την αιώνια εναλλαγή των δύο βασικών και μεταξύ τους συμπληρωματικών ποιοτήτων ενέργειας της φύσης (Yin-Yang), εναρμονίζοντας έντεχνα την ροή τους μέσα στο είναι μας.

Ελάτε να βιώσετε την εμπειρία του Τσι Γκονγκ και του Ται Τσι στα δωρεάν εισαγωγικά μαθήματα  που θα κάνω από την από Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου μέχρι Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013.

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013, 6.30μμ – 8.30μμ στο λόφο του Φιλοπάππου (πίσω από το εστιατόριο Διόνυσος – Zonar’s)

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου , 11πμ – 1πμ, Μετς, κέντρο Φαέθων, κοντά στην είσοδο του πρώτου νεκροταφείου, Δέφνερ18, μετρό : Ακρόπολη

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013, 7μμ – 9μμ στην Κηφισιά, Διάκου Αθανασίου 34, κοντά στο σταθμό του ηλεκτρικού Κηφισιά

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013, 6μμ – 7.45μμ, στα Άνω Πετράλωνα, στη Συμμορία του Ήλιου, Δημοφώντος 134-136, μετρό: Πετράλωνα

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013, 10.30πμ – 12.30μμ, στην Νέα Σμύρνη, στο άλσος Νέας Σμύρνης, κάτω από την καφετέρια.


Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013, 11πμ – 1μμ, στην περιοχή Ευαγγελισμού, κέντρο Home, Βασ. Γεωργίου Β, 28, μετρό: Ευαγγελισμός.

Ελάτε με τους φίλους σας που ενδιαφέρονται και με την καλή σας διάθεση για να καλλιεργήσουμε μαζί την ενέργεια!

Με πολλή αγάπη

Μαρί-Πασκάλ

Πληροφορίες: 210 93 53 945 – 69 76 21 36 46


Facebook: Qi Gong Alain Ratie

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου