29/9/17

Έναρξη μαθημάτων : 2 Οκτωβρίου 2017


Σας ευχαριστώ από καρδιάς, όλες και όλους εσάς που ήρθατε στα μαθήματα γνωριμίας με το Τάι Τσι Τσουαν και το Τσι Γκονγκ Σεν Ντάο.


Τα κανονικά μαθήματα ξεκινούν από την Τρίτη που μας έρχεται, 3 Οκτωβρίου 2017, και θα γίνονται κάθε Τρίτη και κάθε Πέμπτη, 7μμ-9μμ, στην Ομήρου 1, Νέα Σμύρνη.

Αν κάποιοι από σας δεν μπόρεσαν να έρθουν στις παρουσιάσεις, μπορείτε να έρθετε αυτή την εβδομάδα, Τρίτη ή Πέμπτη, ένα τέταρτο νωρίτερα, για να σας μιλήσω λίγο για το Τάι Τσι Τσουαν και το Τσι Γκονγκ Σεν Ντάο και μετά να συμμετάσχετε στο μάθημα. Το πρώτο μάθημα είναι δωρεάν. Παρακαλώ πάρτε με ένα τηλέφωνο πριν έρθετε για πρώτη φορά στο 69 76 21 36 46.

Επίσης, την ερχόμενη Πέμπτη το πρωί, 5 Οκτωβρίου 2017, 10.30πμ – 12.30μμ, θα κάνουμε το πρώτο μας μάθημα στη σχολή χορού “Χοροκίνηση” που βρίσκεται στου Ζωγράφου, Αντιφίλου 42 & Νυμφαίου, 10 λεπτά με τα πόδια από το μετρό Μέγαρο Μουσικής.
Στάση τρόλεϊ 3 και 10, και λεωφορεία 550, Α5 & Χ14 : Νοσοκ. Αλεξάνδρας

Και τέλος προτείνω ένα πρωινό μάθημα στη Νέα Σμύρνη την Τρίτη 10πμ-12πμ, που θα μπορέσει να ξεκινήσει όταν συγκροτηθεί μια ομάδα με 5 άτομα τουλάχιστον. Αν ενδιαφέρεστε και αν σας βολεύει άλλο πρωινό, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.

Υπάρχει στο ΦΒ η ομάδα μας, η οποία λέγεται Taiji Quan - Shen Dao - Ολιστικό Τσι Γκονγκ, όπου μπορείτε όλοι να γίνετε μέλη. Εκεί, μπορούμε να επικοινωνούμε και μπορείτε να θέσετε ερωτήσεις σχετικές με το μάθημά μας.

Επίσης, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας : https://taichiacropole-maripa.blogspot.gr/ όπου θα βρείτε πληροφορίες για τις πρόσφατες και τις πιο παλιές δραστηριότητές μας.

Σας εύχομαι ένα πολύ γαλήνιο και ξεκούραστο σαββατοκύριακο!
Μαρί-Πασκάλ Τζάννες
69 76 21 36 46

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου